Maatjesprojecten in Soest

Humanitas regio Eemland

Jaarlijks helpt Humanitas Eemland honderden mensen. In de regio Eemland heeft Humanitas meer dan 250 vrijwilligers, die samen honderden mensen steun bieden.
 
We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'
 
Onze hulp is gratis en is (in principe) tijdelijk en altijd gelijkwaardig. Onze vrijwilligers staan naast hun deelnemers, nooit erboven.
 
Wij bieden Thuisadministratie, Vriendschappelijk huisbezoek, opvoedingsondersteuning (Home-Start), Steun bij verlies en rouw, Taalmaatjes, BOR ( Begeleide Omgangsregeling bij scheiding) en het Maatjesproject voor mensen met een sociale beperking en Sociale Kringen (gezamenlijke activiteiten zoals wandelen, museumbezoek en eetclub.
 
Onze afdeling is actief in de gemeenten Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Eemnes, Bunschoten-Spakenburg, Woudenberg en Barneveld.
 
Adres:
Humanitas Eemland, Muurhuizen 104, 3811EL  Amersfoort
 
Extra informatie:
Ons bureau is 's ochtends bemand van 09:30-12:30. Buiten openingstijden kunt u de voicemail inspreken.